Fotografia cu None care i-a emotionat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei

In perioada in care Madalin None se afla in casa Puterea Dragostei, au fost zvonuri potrivit carora ar fi insurat si ar avea si un copil.

Concurentul de la Puterea Dragostei a negat ca ar fi casatorit si a explicat pentru wowbiz.ro cine este, de fapt, tanara despre care gurile rele sustineau ca ar fi nevasta lui.

In gala Puterea Dragostei de azi, Madalin None a fost eliminat. El a parasit casa cu fruntea sus si a promis ca se va intoarce daca va vedea ca intra vreo fata care ii place.

Recent, pe site-urile de socializare au tot aparut fotografii cu None in Romania. O poza cu un copil a atras atentia tuturor.

loading...
Madalin None ia in brate un baietel si ii spune ceva la ureche. Toata lumea s-a grabit sa spuna ca micutul ar fi fiul lui. Au fost voci care au sustinut ca pustiul este fie nepotelul lui, adica fiul fratelui sau, fie doar un fan care l-a abordat in mall pentru ca voia sa faca o poza cu el.

Madalin None a fost eliminat de la Puterea Dragostei, dupa ce Bianca a castigat premiul de 1500 de euro si a reusit sa protejeze casa fetelor. None nu a parut afectat de aceasta eliminare si a promis ca se va intoarce doar daca va veni o fata care sa-i placa sau daca va vedea ca atmosfera in casa s-a schimbat. La plecare, singura persoana de la care a refuzat sa-si ia la revedere si pe care nu a pupat-o a fost Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro