Il mai stii pe Florin Peste? Ce mai face manelistul care a ajutat-o pe Denisa Raducu sa se lanseze in muzica

Florin Peste s-a lasat de muzica. Ce face acum unchiul Denisei Raducu, cel care a ajutat-o pe aceasta sa se lanseze in muzica

Florin Peste, unchiul Denisei Raducu, este una dintre persoanele care au ajutat-o pe aceasta sa devina celebra. Manelistul s-a lasat de muzica si nici macar nu mai distribuie pe pagina de Facebook piesele scoase de el. In schimb, se mandreste cu o familie frumoasa si publica deseori fotografii cu sotia lui si copiii lor.

Desi a renuntat la muzica, Florin Peste are mai multe canale pe YouTube din care scoate bani. Unul dintre ele este destinat copiilor, iar orchestratia si animatia ii apartain manelistului.

Dupa moartea Denisei, Florin Peste a fost acuzat de catre sora ei ca i-ar fi vandut melodiile, imbogatindu-se pe spatele ei. Pe de alta parte, el a declarat ca nu a avut niciodata dpret asupra pieselor ei.

loading...
„In primul rand, eu nu am fost impresarul Denisei si Adelina stie foarte bine. Ea impreuna cu Denisa si mama lor locuiau la mine. Am luat-o ca pe un copil de-al meu sa o lansez in muzica. (…)Vreau sa demontez cateva minciuni. Ei nu pot sa mai incarce melodii, in momentul in care incarca, identifica piesa si o demonetizeaza si o revendica cel care considera ca are drepturi asupra piesei. Mai bine sa vedem lucrurile in fata instantei decat la televizor”, a spus Florin Peste intr-o emisiune TV.
Sora Denisei Raducu a relatat, insa, o alta varianta a celor petrecute. „E problema de bani, Florine? E problema de obraz! Tu cu gura ta ne-ai spus ca ii dai banii pe furis lui Liviu. Cand venea Liviu cu Denisa la tara si el iti spunea sa nu ii dai banii de fata cu „asta” ca ea nici nu stia ca are canalul deschis? Daca voi ati vrut sa o omorati inca o data ca artist, eu am scos vocea ei de pe piese, iar apoi piesa a fost revendicata”, acuza Adelina, sora Denisei Raducu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro