Imagini dureroase de la Crematoriul Uman unde a fost incinerata Zina Dumitrescu!

Desi multi dintre apropiatii Zinei Dumitrescu au venit la crematoriu cu speranta ca isi vor putea lua ramas bun, fiul acesteia nu ar fi primit pe nimeni la catafalc.

Update Zina Dumitrescu, cunoscuta drept „Mama Zina” a fost incinerata

In doliu si vizibil afectata Dana Savuica a venit inca de la prima ora pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care… a indrumat-o in cariera. Cu aceeasi speranta au venit in fata crematoriului din Bucuresti si Valentina Pelinel, dar si alte foste modele care au iubit-o pe mama Zina. Nu au reusit insa sa-si ia ramas bun, spre mahnirea si supararea tuturor.

Revolta apropiatilor este cu atat mai mare cu cat acestia stiu ca Zina Dumitrescu si-ar fi dorit sa fie inmormantata la Bellu, in locul de veci pe care aceasta obisnuia sa-l viziteze in ultimii ani de viata.

loading...
Chiar in ultimii ani de viata, Zina Dumitrescu obisnuia sa-si viziteze mormantul de veci de la cimitirul Bellu, despre care vorbea cu chipul senin si impacare in suflet.

Agitatie a fost si la Casa de moda Venus, un loc tare iubit de Mama Zina, acolo unde a indrumat si format numeroase generatii de modele. Dana Lutu are mai multe detalii de la fata locului:

De mai bine de 7 ani Mama Zina a trait intr-un azil, internata aici de fiul sau.

De-a lungul anilor, Zina Dumitrescu a inceput sa acumuleze datorii foarte mari la azil, in mare parte pentru ca averea creatoarei de moda ar fi fost risipita dupa internarea acesteia. Desi directorul azilului si prietenul Zinei nu a lasat-o niciodata la greu, in momentul de fata datoriile Mamei Zina se ridica la nu mai putin de 90.000 de lei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro