Jador conduce o masina de lux!

Jador conduce o masina de lux! Paparazii l-au surprins cand o alimenta!

Jador se bucura de un succes incredibil in cariera de cand a iesit din casa Puterea Dragostei. Artistul cu aproape 200.000 de urmaritori pe instagram are concerte in toata tara, iar de curand a cantat intr-un club celebru din Capitala.

Inca de la primele acorduri ale piesei „Ma tortureaza dorul tau”, melodie pe care Jador i-a dedicat-o Siminei, cu cateva saptamani inainte de despartire, fanii cantaretului, veniti in numar mare la club, au inceput sa filmeze si sa fluiere.

Publicul a fost predominant feminin, artistul fiind acum un burlac ravnit care primeste tot felul de propuneri mai mult sau mai putin…ortodoxe. Si de ce nu ar fi, ca doar e celebru, tanar, cu perspective in industria muzicala si conduce o masina de lux care iese in evidenta oriunde.

loading...
Bolidul are culoarea mustarului, cu elemente stralucitoare in vopsea. Din cate spune proprietarul, autoturismul este unic in Romania si se potriveste perfect cu personalitatea expansiva a solistului.
Paparazzii l-au surprins pe interpretul piesei „Povestea noastra nu s-a incheiat”, la benzinarie, cand isi alimenta, zambitor, „bijuteria” pe patru roti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro