Jean Paler, internat de urgenta in spital. Actorul are probleme grave de sanatate

In urma cu doar cateva zile, Jean Paler a fost internat de urgenta in spital, dupa ce s-a simtit foarte rau. Celebrul actor de comedie are probleme la inima, fiind internat cu diagnosticul fibrilatie continua.

Jean Paler este dependent de un defibrilator, inima lui functionand la doar 30% din capacitate. Nu este prima data cand actorul a fost internat de urgenta. „Ma simt foarte rau, inima mea mai functioneaza doar 30% (…) pot sa mor daca nu mi se monteaza de urgenta un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care regleaza ritmul inimii. (…) Sunt foarte speriat.

Vreau sa revin pe scena, sa mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am sansa sa traiesc, trebuie sa tin un regim strict, sa iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler potrivit click.ro.
loading...
Chiar daca pare greu de crezut, dupa 30 de ani dedicati scenei teatrului, Jean Paler nu castiga nici macar salariul minim pe economie. Dezvaluirea trista a fost facuta chiar de acesta. Pensia actorului in varsta de 55 de ani, este de 840 de lei, dupa 30 de ani de cariera. „Iau 840 de lei. Ce poti face cu acesti bani, cand ai de platit lumina si intretinerea, un pumn de medicamente, dar si mancarea? Am auzit ca va mai creste, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce sa mai cumpar de diferenta? Zilnic, inca un pic de parizer”, a spus Jean Paler recent.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro