Kate Middleton, gafa vestimentara – Ducesa de Cambridge a purtat o bluza Gucci cu spatele in fata!

Kate Middleton este, fara indoiala, un style icon, insa asta nu inseamna ca Ducesa de Cambridge nu a facut in viata ei o gafa vestimentara… Recent, a demonstrat ca se poate, purtand o bluza Gucci cu spatele in fata!

Recent, Kate Middleton a facut o vizita oficiala la Henry Fawcett Childrens Centre, in Londra,unde a fost primita cu mult entuziasm de cei care i-au povestit despre initiativa LEAP de a sprijini copiii mici, pe parintii lor, dar si pe ingrijitorii acestora. Ducesa de Sussex, ca de obicei, a facut o alegere vestimentara perfecta pentru ora aceea a zilei, care, in plus, ii flata silueta de fotomodel. Ducesa de Sussex a purtat o pereche de pantaloni evazati, la care a asortat o superba bluza Gucci, din matase, de culoare purpurie.

Evident ca tinuta i-a fost foarte admirata, cu atat mai mult cu cat Kate arata senzational, doar ca tuturor celor de fata le-a scapat un amanunt important, descoperit mai tarziu, cand jurnalistii au facut research, pentru a prezenta in articole tinuta Ducesei de Cambridge (atat outfiturile pe care le poarta Kate, cat si cele purtate de Meghan devin repede un must have, asadar articolele in care sunt prezentate brandurile si mai ales site-urile unde pot fi gasite replici mai ieftine sunt foarte apreciate de fashioniste).

Iar atunci, s-a produs surpriza… Pe site-ul care comercializeaza superba bluza Gucci purtata de catre Kate Middleton, bluza este infatisata invers. Pe scurt, modelul o poarta cu nasturii in spate, si nu in fata, asa cum a imbracat-o Ducesa.
loading...
Desigur, este foarte posibil ca modul in care a ales Kate sa poarte bluza sa nu fie unul accidental, dar nu este exclus nici ca Ducesa de Cambridge sa fi gresit, pentru ca, pana la urma, nasturii, de obicei, se poarta in fata, nu in spate! Daca a gresit, cu siguranta va lansa „un nou trend”, iar doamnele si domnisoarele vor incepe din nou sa poarte bluzele cu nasturii in fata, chiar daca pare demodat…

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro