Leo de la Strehaia nu se mai poate ridica din pat!

Problemele de sanatate ale lui Leo de la Strehaia sunt mai grave decat isi putea inchipui cineva, motiv pentru care, fara sa stea pe ganduri, mama controversatului personaj monden a venit la Bucuresti, si-a luat copilul, si l-a dus la Strehaia.

”M-am enervat foarte tare… Am inceput sa ma simt rau, iar apoi… nu imi amintesc prea multe. Am simtit o durere ascutita in piept, cred ca mi s-a facut rau si m-am trezit la spital, in perfuzii”, ne-a spus, cu o voce stinsa, in Leo de la Strehaia.

Externat din spital, Leo de la Strehaia a ajuns acasa la el, fara sa stie ce il asteapta. Acolo era deja ”Patroana”, asa cum este poreclita mama lui, care, fara sa accepte niciun fel de comentarii, l-a obligat sa urce in masina fiului sau si sa se lase dus la Strehaia. Iar acolo, Leo de la Strehaia este ingrijit in fiecare secunda de ”Patroana”, cea care, acum, este convinsa ca viata din Bucuresti l-a facut praf pe fiul ei. Iar din imaginile care au intrat in posesia reporterilor, se poate observa cat este de ingrijorata sarmana femeie de situatia in care se afla ”Printul Tiganilor”, ea obligandu-l sa stea doar in pat, intins, acoperit de paturi, avand grija sa nu il lipseasca nimic. Mai mult, aproape plangand, ”Patroana” l-a certat minute an sir ca s-a mutat la Bucuresti, ca a slabit, tanguindu-se ca mainile lui sunt prea subtiri si ca supararile l-au adus la un pas de moarte.
loading...
”Te-ai imbolnavit la Bucuresti, acolo… Te-a mancat, cu zi, cu noapte, praful ala de la Bucuresti, te-a nenorocit. (…) Mainile, picioarele, ti s-au uscat, nu vezi? (…) Ce ai facut la Bucuresti in atatia ani? Te-ai distrus! (…) Dumnezeu stie, si Maica Sfanta, sa te vindeca, sa te curata de pacate! (…) Sa te iarta Dumnazeu, si Arsenie Boc, ca ala tine la tine. Arsenie Boc… Orice greutate ai avea, ala te scapa. Arsenie Boc nu ma lasa, Arsenie, pupa-i-as mainile si Maica Sfanta si… Iisus din Cer”, sunt declaratiile, exacte, ale ”patroanei” inainte de a se apuca sa ii blesteme pe ”dusmanii” care i-au mancat averea ei si a barbatului ei.

Mai mult decat atat, reporterii au aflat primii si diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt si mai periculoase asemenea situatii, mai ales ca am fost operat acum cativa ani pe cord deschis, la Timisoara. Medicii au fost senzationali, au muncit din greu sa ma salveze”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

In alta ordine de idei, medicii l-au si certat pe Leo, atragandu-i atentia ca daca nu le respecta indicatiile nu o sa o mai duca prea mult. ”Mi-au spus ca daca nu las tigarile o patesc. Trebuie si sa mananc de dieta, fara sare, fara grasimi… Nu o mai duc mult daca nu le respect indicvatiile, dar mi-e mie greu sa renunt la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mancaruri, iar eu nu prea am voie. Si, oricum, nu mi-am mai facut de prea mult timp analize… Dar, dimineata mi-e cel mai greu, parca nu imi vine nici sa ma mai trezesc. Trebuie sa ma apuc, din nou, de regim, nu am ce sa fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, in urma cu ceva vreme, pe cand se simtea foarte rau. Iar motivul este istoricul sau medical, unul stufos pana peste poate. Mai exact, acum cinci ani, Leo de la Strehaia a suferit, in plina strada, un infarct, el fiind dus de urgenta la spital de un amic. Acolo, ”Printului Tiganilor” i s-a facut prima interventie chirurgicala, iar dupa doua saptamani, la Timisoara, a suportat-o pe a doua. In plus, problemele cu diabetul ii accentueaza si mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie sa il urmeze fiind de natura sa il tina in viata pe Leo de la Strehaia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro