Liviu Dragnea, insotit de iubita lui la nunta Liei Olgutei Vasilescu si a lui Claudiu Manda. Ce tinuta a purtat Irina Tanase

Liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila s-au numarat printre invitatii la petrecerea de nunta a Liei Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, care a avut loc sambata, la Isalnita, la 10 kilometri de Craiova.

Dragnea a sosit la local in jurul orei 20:00. Liderul PSD a venit insotit de iubita sa, Irina Tanase. Stiripesurse.ro a publicat imagini de la sosirea celor doi. Irina Tanase a purtat o rochie lunga, de culoare neagra.

Si Viorica Dancila a ajuns la petrecere in jurul ore 20. Itrebata ce le ureaza mirilor, ea a raspuns „casa de piatra”, relateaza Mediafax.
loading...
La petrecere sunt asteptate peste 500 de persoane. „Sunt colegi de partid, biroul politic national, din Guvern, parlamentari, colegi din judetul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte multi prieteni si foarte multi apropiati. Ciudat, avem emotii, la varsta pe care o avem chiar avem emotii. Cred ca 517 persoane au confirmat pana in acest moment. Se va servi meniu traditional oltenesc, sarmalute, friptura, aperitiv, peste, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au facut cununia civila pe 24 februarie anul acesta, chiar de Dragobete.


sursa foto din galerie: Facebook Lia Olguta Vasilescu / sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro