Lovitura dura pentru Cristi Borcea si Valentina Pelinel!

O fosta judecatoare a sustinut ca si ea are un copil cu Cristi Borcea.

Cristi Borcea este tatal a noua copii. Diamovistul are trei copii cu Mihaela Borcea, o fetita cu o avacata care i-a fost amanta, doi copii cu Alina Vidican si alti trei cu Valentina Pelinel.

Au existat, insa, zvonuri conform carora dinamovistul ar mai avea un copil cu o fosta judecatoare pe nume Geanina Terceanu. Femeia a fost condamnata la cinci ani si sase luni de inchisoare dupa ce a luat mia de la fratii Becali, in schimbul unei sentinte favorabile lor.

In sala de judecata, fosta judecatoare a declarat ca si ea a avut o relatie cu Borcea si ca i-ar fi daruit acestuia un copil. „Imi este dor de el, da. Am si un copil cu Borcea. Duceti-va la mine la tara si vedeti, daca sunteti asa curiosi”, a spus fostul judecator in urma cu aproximativ doi ani, relateaza Cancan.

loading...
Adevarul despre presupusul copil secret
Judecatoarea a declarat ulterior ca era ironica si ca intre ea si Cristi Borcea nu a existat niciodata o relatie de cuplu. „Am spus ca am un copil cu Borcea si sa-l caute la tara. De fapt, am trimis presa la plimbare si nu s-a inteles ironia nici din vocea mea, nici din relatarile presei. Realitatea juridica spune ca nu a fost nicio relatie de nicio alta natura intre mine si inculpatul Borcea, cum putea sa existe un copil?”, a declarat ea.

Ieri, 1 martie, actuala sotie a lui Cristi Borcea a nascut gemene. Proaspetii parinti sunt extrem de entuziasmati, desi dinamovistul se aflaa momentan dupa gratii.

”Se simte perfect, este foarte bine, am fost cu ea mai multe prietene, familia, sora si altii. Este foarte fericita si noi la fel. Am vazut fetitele, sunt mici, frumoase si deja ne gandim cu cine seamana. Au primit nota 10. Sunt tare emotionata pentru ea!

I-am spus ca nu este o intamplare ca a nascut astazi, sunt doua martisoare. Ii spun ca o iubim, sa fie asa cum o stim noi, o mama perfecta. Cred ca la inceputul saptamanii va fi externata”, a declarat frumoasa prezentatoare Nasrin, buna prietena cu Pelinel, la postul tv la care este angajata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro