Madalin None recunoaste ca are mari probleme de sanatate!

Madalin None a recunoscut ca are mari probleme de sanatate, pe care trebuie sa le rezolve. El le promite fanilor ca va reveni in casa Puterea Dragostei.

„Buna Nonisorii mei!
Am ales…si mi-am dorit sa fiu eliminat pentru ca intradevar aveam nevoie sa ajung acasa! In primul rand pentru a rezolva o problema de sanatate pe care am descoperit-o acum 2 ani. Eu am dorit sa ajung din decembrie macar 2 sapt la medic dar nu am reusit. In al doilea rand aveam nevoie de putina odihna si alimentatia noastra romaneasca.

Dorul de casa isi spusese cuvantul oricum. Eu am fost eliminat pentru ca mi-am dorit eu,si ma voi intoarce inapoi tot cand imi doresc eu! Eu sunt Nonisorul vostru…sunt cuvantul vostru si imaginea voastra in aceasta competitie. M-ati ales pe mine pentru ca va regasiti in mine. NU AM SA VA DEZAMAGESC,voi revenii in forta…POWER pentru ca altfel noi nu stim. Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi…sunteti cel mai minunat grup. Nu suntem cei mai multi…cum am spus de multe ori…dar suntem minunati!Si asta am descoperit si acasa cand am ajuns…ce inseamna sa fii iubit cu adevarat. Va iubesc si va respect! Promit ca ma reintorc cu ajutorul vostru…nu razbunare,nu circ,nu strategii,nu mila!”, a transmis Madalin None pe contul sau de Facebook.
loading...
Madalin None a fost eliminat de la Puterea Dragostei in emisiunea de ieri de la Kanal D, prezentata de Andreea Mantea.

Madalin None a fost concurentul eliminat in gala de saptamana aceasta a emisiunii de la Kanal D, Puterea Dragostei. Bianca a castigat premiul saptamanal de 1500 de euro si si-a protejat casa, trimitandu-l acasa pe None.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro