Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon. Cu ochii in lacrimi i-a facut pe toti sa planga

Mario Fresh, unul dintre cei mai iubii concurenti din echipa Faimosilor, a fost eliminat, marti seara, iar despartirea a fost una emotionanta. Colegii de echipa ai cantaretului au fost in lacrimi, iar el s-a stapanit cu greu sa nu planga.

„Probabil eu o sa plang cel mai mult. In capul meu sunt o mie de ganduri care zboara. Daca venea cineva in 2018 si imi spunea ca 2019 va veni cu niste suprize enorme pentru mine, nu il credeam. Iata ca 2019 a venit cu aceasta surpriza, Exatlon. Am venit aici plin de putere, increzator, sperand sa ajung cat mai departe.

Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunati cu care sigur voi continua prietenia pe care am inceput-o aici. Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata”, a spus Mario la final. Cantaretul a tinut sa-i multumeasca in mod special lui Costin Gheorghe pentru toate sfaturile si pentru ca l-a incurajat sa continue de cate ori a vrut sa renunte.
loading...
”Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita si prietenii sa nu fie dezamaagiti de mine pentru ca stiu ca am dat tot ceea ce am putut. Am atatea ganduri de pus pe foaie incat probabil ma voi inchide in studio si voi face foarte multa muzica. Pregatiti-va de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au coplesit emotiile. E ultima oara pe podiumul asta, in Dominicana si va multumesc tuturor”, a incheiat Mario Fresh. Dupa discurs, el s-a alaturat colegilor de echipa alaturi de care a cantat pentru ultima data melodia Faimosilor. Eliminarea lui Mario a fost una dintre cele mai emotionante scene vazute la Exatlon, iar colegii sai de echipa erau toti in lacrimi.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro