MEDIC GINECOLOG DIN GALATI, RUPT CU BATAIA IN SPITAL!

Costache Botezatu, un medic ginecolog din Galati, a fost batut mar de un individ, chiar in spital. Doctorul a depus plangere la politie impotriva agresorului.

Pe contul personal de socializare, victima a urcat un filmulet din timpul in care era agresat de un barbat pe holurile spitalului unde lucreaza. Strigator la cer este faptul ca nimeni nu a intervenit, desi medicul ginecolog a fost pus la pamant de atacator.

Intr-un final, au intervenit cei de la paza, dupa cum sustine victima. „Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii.
loading...
Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale, ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos -in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii.
Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama, ci revolta!”, a povestit medicul Costache Botezatu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro