Mesajul emotionant al Andreei Balan pentru fetitele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

Andreea Balan este internata acum intr-o clinica privata din Bucuresti dupa ce a suferit a treia operatie, dupa ce a nascut.

Andreea Balan a ajuns iar pe masa de operatie din cauza unor complicatii suferite dupa cezariana in urma careia a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiica a sa cu George Burcea, Clara Maria.

De pe patul de spital, Andreea Balan sufera de dorul fetitelor sale. Artista a marturisit ca abia asteapta sa se intoarca acasa.

„Mi-e dor de fetitele mele frumoase. Abia astept sa le pup. Dar mai trebuie sa mai stau cateva zile in spital”, a explicat Andreea Balan. Cantareata a postat o fotografie in care apar cele doua fiice ale sale: Ella Maya si surioara ei mai mica, nou-nascuta Clara Maria.

loading...
In doua saptamani de cand a devenit mamica pentru a doua oara, Andreea Balan a suferit trei interventii chirurgicale. Din cauza unor probleme cu coagularea sangelui, artista face hematoame sub operatia de cezariana, iar acestea trebuie indepartate in sala de operatie. Pana acum, Andreea Balan a suferit trei astfel de interventii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro