Mihai Constantinescu se confrunta cu probleme mari de sanatate!

Starea de sanatate a indragitului artist, Mihai Constantinescu, nu este deloc buna iar fanii sunt ingrijorati.

Familia si prietenii artistului s-au panicat in urma cu doua saptamani, cand Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Municipal din Bucuresti din cauza unor probleme respiratorii dar si a tensiunii prea mari.

Acesta n-a vrut sa ingrijoreze, asa ca a spus tuturor ca nu s-a intamplat nimic grav. Insa faptul ca si-a anulat doua concerte demonstreaza contrariul. Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la spital.

Joi artistul trebuia sa fie prezent la Sala Radio pentru un spectacol caritabil, insa nu a putut sa participe. Artistul trebuia sa fie acolo pentru un coleg de breasla a carui casa a ars complet, potrivit Libertatea.

loading...
Colegii care il asteptau cu nerabdare au primit trista veste ca artistul nu se simte deloc bine si ca a fost nevoit sa faca o pauza, fiindca nu mai are voie sa depuna deloc efort.

Insa nu este singurul show la care nu a putut participa. In acest weekend, Mihai Constantinescu trebuia sa fie prezent la o petrecere privata pentru a intretine atmosfera, insa oamenii au fost anuntati ca artistul nu poate ajunge.

Fanii sunt intristati si sunt de parere ca aecsta este sfarsitul carierei lui Mihai Constantinescu, fiindca starea lui de sanatate nu-i mai permite sa sustina concerte.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro