None o iubeste pe Simina?! Avem ultimele informati in cea mai noua idila din casa Puterea Dragostei

None se intoarce in casa pentru a incerca o relatie cu Simina, tanara care, pana acum, l-a cucerit doar ca prietena

Dupa ce Jador a pus punct definitiv relatiei cu Simina, se pare ca o noua poveste de dragoste o va avea pe bruneta in prim-plan! Astfel, daca nu a fost sa fie amor pana la adanci batraneti cu manelistul, tanara din Timisoara si-a indreptat atentia catre None.

Din informatiile aparute in ultimele zile in casa Puterea Dragostei, cert este ca Simina ii simte acolo lipsa lui None, cel care a parasit show-ul in urma cu doua saptamani.”Mi-a dat mesaje in care mi-a spus ca ii este dor de mine. Mai mult, mi-a zis clar ca i-ar placea sa ma intorc in emisiune”, a spus fostul concurent.
loading...
Pe de alta parte, reporterii au aflat in premiera ca tanarul nu a raspuns inca pozitiv sentimentelor pe care fata le simte pentru el in acest moment, ci mai are, asa cum este si firesc, o serie de retineri. Asadar, in ciuda faptului ca, acum, toti asteapta sa vada daca None se cupleaza cu Simina, situatia, din punctul de vedere al barbatului nu este clara. „Imi place Simina, este o persoana finuta, sincera si este posibil sa ma intorc in casa Puterea Dragostei pentru ea. Cu toate acestea, nu pot spune, cu certitudine, ca vom avea o relatie. Voi incerca sa o cunosc si ca femeie, nu doar ca prietena, asa cum a fost pana acum! In cazul in care vom fi pe aceeasi lungime de unde, ne vom place, va iesi ceva frumos, daca nu, asta e, ramanem prieteni si fiecare va incerca sa isi gaseasca perechea potrivita „, a declarat None

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro