None si Plusica formeaza un cuplu?

None si Plusica au publicat o fotografie in care apar impreuna, iar fanii deja se intreaba daca cei doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei formeaza un cuplu.

None si Plusica au iesit din competitie, dar se pare ca au ramas in relatii foarte bune. Pe pagina lui de Instagram None Madalin a publicat o fotografie in care o saruta pe volupuoasa tanara pe obraz. Desi apropierea dintre ei ar putea fi doar dovada unei prietenii care rezista chiar si dupa intoarcerea din Turcia, fanii cred ca este vorba despre ceva mai mult. „Va este dor de noi?”, a scris el in dreptul imaginii.

Nu a durat mult din momentul in care None Madalin a publicat fotografia, ca admiratorii lui l-au si asaltat cu intrebari privind relatia pe care o are cu Raluca Marina. „Esti cu Plusica?”, a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit.
loading...
Admiratorii nu au putut sa nu ii reaminteasca lui None ca il vor inapoi in competitaie si ca regreta plecarea lui de la Puterea Dragostei. „Intoarce-te inapoi in emisiuneee! Imi esteee dor de tine, Noneee!”, „Da… Este goala casa fara tine!”, „De ce nu ai facut un cuplu cu Marina? Sunteti minunati”, „Jur de-cand ai plecat tu nu pot sa ma mai uit la emisiune. E goala casa fara tine, Nonisor, viata noastra”, sunt cateva dintre mesajele pe care cei mai infocati fani i le-au trasnmis favoritului lor, None Madalin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro