Oana Roman, salvata de la moarte de medicul Andreei Balan!

Oana Roman a trecut prin momente groaznice la nastere, la fel ca si indragita cantareata Andreea Balan

Oana Roman are 43 de ani si face parte din categoria femeilor care au trecut prin adevarate cosmaruri pentru a aduce pe lume un copil. Vedeta a nascut-o pe Maria Isabela in anul 2014, moment in care a fost la un pas sa iti piarda viata. Operatia sa de cezariana a fost una extrem de riscanta si a venit la pachet cu mult alte complicatii, ceea ce a adus-o pe masa de operatie de mai multe ori.

”M-am trezit de trei ori intr-o balta de sange la nastere. Totul a fost groaznic, de aceea, a fost nevoie de o alta interventie. M-am operat a doua oara la acelasi medic, eram intr-o continua panica, eram agitata. De la o simpla cezariana, am ajuns la un adevarat cosmar. Dupa ce am stat doua zile in spital, m-am externat. Culmea, desi eram intr-o stare foarte proastam, doctorul meu, nici macar nu m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt. Cand am ajuns la spital, sa imi schimb pansamentele, timp de sase saptamani, am aflat ca operatia nu se inchisese”, a povestit Oana!
loading...
Norocul fiicei fostului prim-ministru Petre Roman a fost acela ca doctorul Doru Herghelegiu a facut minuni cand a operat-o din nou, fiindca infectia ii invadase organismul. ”Chirurgul mi-a deschis toata burta si… a inceput sa curete. Interventia a durat 4 ore si ulterior am aflat ca s-a ingrozit cand a vazut faptul ca muschiul abdominal fusese, pe romaneste, mancat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasa si am stat 4 zile la reanimare. In total, am zacut doua saptamani in spital, ultima data. Era sa mor, a fost ingrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mana caruia ma lasasem cu sarcina, in care am avut atata incredere, cel care mi a facut cezariana si a doua interventie, pur si simplu a disparut. S-a dat la fund si nu mi-a dat un un telefon, sa ma intrebe daca sunt bine”, a mai povestit vedeta.
Oana Roman a fost la un pas sa isi piarda viata daca nu ar fi existat Doru Herghelegiu, ei bine, reporterii au aflat ca si Andreea Balan a fost in aceeasi situatie. Cantareata a dezvaluit ca, atunci cand inima i-a incetat sa mai bata, a fost ajutata de aceeasi persoana sa supravietuiasca. ”Doctorul Herghelegiu a venit de acasa in cinci minute si m-a salvat! A intrat in sala si a intervenit! Mi-a povestit ca eram la un pas sa mor. Am ramas asa… nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav”, a spus artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro