Oana Sarbu si-a pus fiul sa vada filmul „Liceenii”. Cum a reactionat baiatul

La ani distanta de cand Dana din “Liceenii” era model pentru fetele din generatia sa, Oana Sarbu, actrita care a interpretat indragitul personaj, a vrut sa ii arate fiului sau filmul care a facut-o celebra. Pustiul de zece ani n-a fost insa prea incantat!

In anul 1986, povestea de dragoste a doi elevi de clasa a X-a, Dana Vasilescu (Oana Sarbu) si Mihai Marinescu (Stefan Banica jr) din filmul ”Liceenii”, fascina milioane de adolescenti, iar pelicula a reprezentat un adevarat succes al cinematografiei romanesti. Generatii intregi s-au inspirat din film, iar adidasii cei albi purtati de personajele principale erau la mare cautare. La mai bine de 33 de ani distanta, Oana Sarbu, interpreta Danei, devenita acum mama, a vrut sa-i arate fiului sau, Alexandru, in varsta de 10 ani, pelicula care i-a asigurat celebritatea. Reactia baiatului sau a fost insa suprinzatoare…

”Acum cateva zile s-a difuzat filmul pe un post TV. L-am chemat sa se uite, dar nu a rezistat mai mult de un sfert de ora. A fugit in camera lui sa se joace cu lego”, a marturisit artista pentru Libertatea.
loading...
Oana Sarbu nu a vrut insa sa-si forteze baiatul sa faca ceva ce nu parea sa-l atraga. ”Nu vreau sa-l oblig.. Desigur, mami e o artista pentru el, un exemplu si din punctul asta de vedere. Dar nu vreau sa incomodez dezvoltarea personalitatii lui”, a adaugat aceasta. Artista a mai dezvaluit ca fiul sau ia deja o multime de premii si trofee, fiind campion la schi: ”Si el ia premii, trofee. Si el ia medalii, la schi, de exemplu. Si mami ia medalii si premii. Si avem un perete unde le etalam pe toate… Mami nu e cu nimic mai presus ca el decat prin experientele acumulate. Si incerc sa fiu o mama-prietena”. Se considera indaratnica Altfel, Oana Sarbu a marturisit ca are cateva defecte pe care incearca sa le indrepte: ”Daca ar fi sa contez pe ceva, pot spune ca m-am bazat mereu pe intuitie, sennsibilitate si loialitate. Am un fel de cinste pentru a face lucrurile corect. Defecte am foarte multe. De exemplu, sunt indaratnica, insa mai am timp sa slefuiesc acest lucru, nici pana acum nu am reusit. Sunt usor impulsiva… Se intampla, cateodata, ca o calitate sa-ti fie si defect. A fi devotat, sincer, cinstit poate fi un lucru rau sau nu atat de bine apreciat la un moment dat si sa devina ceva ce sa fie considerat un lucru foarte greu accesibil in lumea moderna”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro