Prima fotografie cu Andreea Balan si fetita!

Andreea Balan si-a revenit, dupa ce a avut parte de clipe critice in spital in timpul cezarianei. Artista facuse stop cardio-respirator.

A aparut prima imagine cu Andreea Balan si micuta Clara Maria in bratele artistei. In urma cu doua zile, artista a nascut o fetita sanatoasa, care nu a avut complicatii. Din pacate, insa, Andreea Balan s-a confruntat cu un stop cardio-respirator care i-ar fi putut pune in pericol viata, atat a ei, cat si a fetitei sale, Clara Maria.

In imagine, Andreea Balan pare a fi bine, este zambitoare, cu branule in maini, dar fericita si zambitoare ca a reusit sa-si tina in brate fetita pentru prima oara.
„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria, in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Si multumesc din inima doctorilor care mi-au salvat viata!

loading...
Ceea ce mi s-a intamplat mie se intampla o data la 80.000 de cazuri si se numeste embolie amniotica, iar medicii de aici au fost prompti si au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris Andreea Balan pe contul ei de Facebook

Andreea Balan a facut stop cardio-repirator in sala de nasteri, dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei si a lui Goerge Burcea, Clara Maria. Anuntul a fost facut chiar de sotul ei care, dupa ce au aparut zvonuri legate de starea cantaretei, a publicat un mesaj in care a confirmat ce s-a intamplat cu artista.

”In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca, intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, a fost mesajul postat de George Burcea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro