Problemele medicale din timpul cezarianei Andreei Balan.

Luni, cantareata si-a programat nasterea celui de-al doilea copil, prin cezariana. Credea ca totul va decurge bine, dar au fost probleme.

Problemele medicale din timpul cezarianei Andreei Balan au fost anormale. Conf. Dr, Doru Herghelegiu, medic primar obstetrica ginecologie, directorul spitalului privat unde a nascut Andreea Balan, a povestit in platoul Antena 3 ce probleme medicale au intervenit in timpul operatiei de cezariana

Andreea Balan a suferit luni un stop cardio-respirator. Medicul care a fost in sala de nasteri a facut cateva marturisiri. Nu a fost extrem de explicit deoarece familia Andreei Balan nu vrea ca toata lumea sa stie problemele de sanatate care sunt, in general, intime.

„Nu sunt abilitat sa dau informatii concrete despre caz, familia nu doreste. Din nefericire, acest risc este specificat tuturor gravidelor inainte sa nasca. Culmea, aceasta complicatie care a aparut in cazul doamnei Balan, apare mult mai des la o nastere naturala, decat la o cezariana. Din pacate, peste 90% dintre paciente isi pierd viata, mortalitatea este foarte mare.

loading...
Soc cardiac, stop respirator si in final, peste ele se adauga o tulburare de coagulare severa a sangelui. Astazi am reusit sa o reechilibram. La ea s-a trecut de la anestezie rahi-peri, la anestezie generala in momentul in care s-a ajuns la punctul critic”, a povestit conferentiarul.

Andreea Balan, resuscitata 1 minut
„In jur de un minut a durat resuscitarea pana s-a pornit din nou inima. Dar tulburarile de coagulare se rezolva greu si abia azi s-a rezolvat”, a mai dezvaluit el despre cazul acesta care apare 1 la 80.000 de cazuri. Medicii sustin ca nici pana acum nu se cunoaste cauza.

Andreea Balan iese miercuri de la Terapie Intensiva unde isi revine dupa stopul cardio-respirator. Medicii sustin ca se va recupera bine, informeaza evz.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro