Razvan Botezatu, probleme in amor cu nemtii!

Razvan Botezatu, prezentatorul TV care a recunoscut ca este gay recunoaste ca trece prin adevarate probleme in amor de cand s-a mutat in Germania.

Motivul, ne-a explicat Razvan Botezatu, este legat de felul de a fi al nemtilor, stilul de viata al acestora fiind ”greu de digerat” pentru el, obisnuit cu caldura specifica zonelor latine.

”Nemtii sunt deschisi la cap si nu au nicio problema ca cineva este gay sau nu. Sunt mult mai relaxati cand vine vorba de orientarea fiecaruia. Dar, din pacate, aici se opresc avantajele”, ne-a spus, razand, Razvan Botezatu. De altfel, de curand, Razvan Botezatu i-a dat papucii iubitului sau, un neamt. ”Nu aveam cum sa avem o relatie serioasa. El, ca mai toti nemtii, era rece, plictisitor si exagerat de ordonat. Orice intalnire trebuia sa aiba un program, totul trebuia organizat perfect… Nu e genul meu, mie imi place sa fie mai… nebuni, mai rebeli… Ne-am despartit din acest motiv”, ne-a explicat, Razvan Botezatu.
loading...
In alta ordine de idei, ne-a mai spus Razvan Botezatu, spre deosebire de nemti, intr-o relatie, romanii sunt cu totul si cu totul altfel. ”Noi suntem calzi, sociabili, prietenosi, ei fix invers. Pai, daca ne vedeam la el acasa, si m-a tinut ”pe uscat”. Dupa vreo o ora si-a dat seama ca poate as vrea si eu un pahar de apa… Pai cum sa ai o relatie cu asemenea oameni? Pai, la mine cand vine cineva, nu stiu ce sa ii mai pun in fata, intinzi masa, ii dai orice, iar ei… Indiferenti”, ne-a mai spus, amuzandu-se pe seama barbatilor din Germania, Razvan Botezatu.
”Am fost agresat atat fizic cat si verbal doar pentru ca unii presupuneau ca as fi gay. Am fost impins de multe ori, etichetat si pus la zid. Au fost multe nopti in care am plans. Observatiile homofobe se fac mereu… „Asta e gay!” – o sentinta pe care am auzit-o din nou si din nou, chiar de la oameni apropiati de mine. Si sincer… nu-mi pasa. Cred ca sunt liber sa iubesc pe cine vreau eu… si cred ca nimeni nu are dreptul sa judece!”, ne-a mai spus Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu. ”Imi apreciez intimitatea si stiu ca o deschid cu aceste linii, ca voi deschide Cutia Pandorei. Puteti sa pariati ca voi fi speriat de ce va urma… si de cati oameni vor mai ramane langa mine cand aceste declaratii vor deveni publice. Dar voi trai cu consecintele. Voi trai alaturi de oamenii care ma accepta, voi trai alaturi de cei pentru care o prietenie nu se masoara in felul in care alegem sa ne traim dragostea. E adevarat, imi asum ca voi fi injuurat, ca voi fi ironizat si privit altfel. Dar, am decis sa explic tuturor cine sunt eu cu adevarat. Am decis sa nu ma mai ascund, am obosit sa port masca unui heterosexual. Sunt gay si cu asta basta. Sunt gay, si ce daca nu sunt altfel? Nu sunt tot Razvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc dior in intimitate, in rest sunt acelasi om. Doar ca nimeni nu ar trebui sa judece ce facem in momentul in care ne manifestam iubirea. Ma simt eliberat ca nu mai trebuie sa ma ascund”, a spus, acum ceva vreme

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro