REACTIA EMOTIONANTA A SOTIEI LUI MOROSANU, DUPA DECLARATIA ROMANTICA A SPORTIVULUI

Catalin Morosanu a facut declaratii emotionante pentru sotia lui, careia i-au dat lacrimile atunci cand le-a auzit! Morosanu, unul dintre concurentii reality-show-ului Ferma, a spus ca ii datoreaza celei alaturi de care este de 17 ani totul! Georgiana i-a raspuns cu aceeasi moneda sportivului, in emisiunea ”Vorbeste lumea”, de pe ProTV.

”Implinesc 17 ani de casatorie! 17 ani, frate, 17 ani! O viata de om. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce femeie mi-a dat. Datorita ei sunt, in momentul de fata, unde sunt! Eu am avut noroc ca m-a iertat femeia, ca daca nu era ea… Ea a tinut toata familia, m-a tinut pe mine in echilibru. Daca e sa am un respect fata de o femeie, in primul rand este sotia mea ti dupa aia o pun pe mama! Sper sa ramanem impreuna toata viata.

Mi-e dor de ea. Ea imi spune: . Si are dreptate”, a fost declaratia emotionanta a lui Morosanu.
loading...
Sotia lui, careia aproape i-au dat lacrimile cand a revazut mesajul, aflata fiind in platoul emisiunii ”Vorbeste lumea”, i-a raspuns la fel de romantic.
”M-am emotionat cand am auzit declaratia. Ma asteptam sa faca asta, mai ales ca a fost aniversarea noastra, mai ales ca nu am mai vorbit din ianuarie. Mi-a placut foarte mult declaratia lui. Il vad foarte responsabil acolo, e muncitor, imi place ca-si pastreaza calmul. Am vazut ca e bine privit de ceilalti concurenti. Este prietenos…”, a spus sotia sportivului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro