Ricardo, mesaj emotionant pentru tatal sau! Iata cat de mult ii seamana concurentul parintelui sau si ce anume a simtit sa ii transmita din Istanbul!

Ricardo traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Raluca, iubita lui, insa duce dorul si parintilor sai aflati in tara.

Desi prima data cand a intrat in casa „Puterea dragostei” nu placea o anumita fata, ci venise cu gandul sa le cunoasca mai intai pe toate si abia apoi sa decida spre care dintre fete se va indrepta pentru o posibla relatie.
Ricardo a declarat ca nu a fost niciodata casatorit, dar a avut mai multe realatii pasagere. Acesta este un sportiv de performanta, practicand inca de mic fotbal si box, iar cel mai mare vis al sau este sa fie cel mai bun in ceea ce face.

Ii plac fetele cu un caracter dominant. Iar el se descria in urma ce ceva vreme ca avand un caracter pozitiv, dominant, rabdator si care se poate adapta atunci cand este cazul.

La scurt timp de la intrarea in casa „Puterea dragostei”, Ricardo a fost eliminat. Insa avea sa fie votat de public ulterior si a revenit in competitie, dupa ce si-a exprimat dorinta arzatoare de o cunoaste pe Raluca, deoarece tanara ii furase inima, insa ea pe atunci se afla intr-o relatie cu Adrian.

loading...
Dupa revenirea in casa iubirii, Ricardo nu a pierdut deloc timpul si a inceput sa o cucereasca treptat pe Raluca, formant la scurt timp un cuplu reusit.

Chiar daca traieste o frumoasa poveste de iubire cu Raluca, Ricardo tot le duce dorul rudelor sale aflate in tara si este mereu cu gandul mai ales la tatal lui.
De curand, tanarul i-a scris un mesaj emotionant tatalui sau, pe contul lui de socializare, alaturi de o imagine in care apar impreuna.

„Imi este tare dorrr de tine! Te iubesc mult de tot, tata!”, a scris Ricardo.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro