Rona Hartner isi doneaza ziua de nastere!

Rona Hartner va implini 45 de ani pe 9 martie, insa artista isi doneaza ziua de nastere copiilor bolnavi de cancer.

Recent operata de cancer la colon, Rona Hartner face gesturi emotionante chiar si de pe patul de spital. Artista va implini curand 45 de ani, insa vrea sa-si daruiasca ziua de nastere. Rona Hartner nu uita niciodata sa ajute si nici macar suferinta nu a facut-o pe indragita artista sa rateze o ocazie cu care sa contribuie la binele altora.

Recent, Rona a publicat un anunt prin intermediul caruia se strang fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Artista a lasat si un mesaj impresionant: „Anul acesta ziua mea de nastere vreau sa o daruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atat de inocente…. Daca ma iubiti daruiti”.

„Anul acesta, de ziua mea, am sunat la donatii pentru Asociatia Cassandra Acl. Am ales aceasta asociere pentru ca misiunea lui este inima mea si sper ca-i poti da un mic ghiont pentru a-mi sarbatori ziua de nastere. Orice cadou, oricat de mic ar fi, ma va ajuta sa-mi ating scopul.

loading...
Asociatia Cassandra finanteaza cercetarea impotriva cancerului pediatric, Ajuta familiile copiilor cu cancer si ridica atentia publicului la donatiile de viata (donatii de sange, trombocite, plasma, sange din cordonul ombilical si maduva osoasa).

Citeste si: Rona Hartner si-a sunat notarul sa isi faca testamentul. Declaratii de pe patul de spital. Care e starea artistei

Creat in octombrie 2015 de catre xavier si elodie broutin, Asociatia are astazi 5000 de membri in Franta si in intreaga lume, precum si 500 de voluntari care lucreaza in 80 de antene de departament.

Incepand cu anul 2015, Asociatia a platit deja peste 170 € pentru cercetarea impotriva cancerului de copii.”, a scris Rona Hartner intr-o postare recenta pe pagina ei de socializare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro