Rona Hartner, marturisi cutremuratoare despre lupta cu cancerul

Rona Hartner a vorbit despre starea ei de sanatate si despre interventia chirurgicala pe care a suportat-o recent.,

Rona Hanter a ajuns la spital dupa ce a acuzat stari de rau. Medicii i-au dat un diagnostic ingorzitor, tumora la colon, si au anuntat-o ca trebuie sa sufere de urgenta o interventie chirurgicala. Anuntul a fost facut chiar de ea, care a vrut ca fanii sa stie adevarul despre starea ei de sanatate inainte sa apara zvonuri ingrijoratoare.

Artista a fost operata si a anuntat ca se simte mai bine. Dupa biopsie specialistii au aflat ca tumora era canceroasa dar, din fericire, interventia a fost un succes. Rona a implinit 46 de ani si chiar si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Capitala unde a cantat si a dansat in compania apropiatilor.

Inainte de interventia chirurgicala la care a fost supusa, Rona s-a impartasit si s-a rugat ca totul sa decurga bine.

loading...
„Am citit toate moliftele Sfantului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Impartasanie. Eram pregatita de orice. Chiar si de moarte. Eu nu cred in reincarnare. Cred doar in viata asta si in Dumnezeu! Nu se stie ce se va intampla cu viata noastra niciodata. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si sa iubim.
A fost cancer. A scos tot. Eu am trait momentul Cernobil. Boala asta a venit asa pe nepusa masa. E o minune de la Dumnezeu ca ma aflu azi printre voi”, a spus Rona, potrivit Click.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro