Roxana de la Puterea Dragostei, invinetita de Andy?!

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei, sufera enorm dupa despartirea Andy, cel care a si parasit recent competitia. Aceasta ii face declaratii de dragoste ori de cate ori are ocazia.

Recent, concurenta a publicat pe Instagram un mesaj prin care ii prezinta dragoste si regretul sau. Insa, ce le-a atras atentia internautilor a fost fotografia care insotea mesajul.

In imaginea cu pricina, Roxana avea mai multe vanatai pe mana stanga. Speculatiile nu s-au lasat prea mult asteptate, iar mai multi prieteni virtuali au intrebat-o daca Andy este cel care a lovit-o, speculand ca sarutul concurentei cu Alexander, participantul din Grecia de la Puterea Dragostei, ar fi fost motivul agresiunii.
loading...
Evident, acestea sunt doar niste speculatii, singura care poate face lumina in acest caz este Roxana. Concurenta nu a raspuns comentariilor rautacioase si i-a lasat pe admiratori sa creada ce vor.
„Aia de pe mana e o vanataie? Esti bine?”, „Ce ai pe mana Roxi ? Esti vanata!??”, „poate s-a lovit”, „Ce-ai patit la mana?!”, „Andy a invinetit-o ca s-a pupat cu grecul”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de admiratorii emisiunii.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro