Simina, in lacrimi! Cine a dezamagit-o atat de tare

Simina a plans in aceasta emisiune a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. Raluca si Simina au fost alaturi de ea si au incercat sa o linisteasca.

Simina le-a marturisit Ralucai si lui Mary ca este foarte dezamagita de None.

„De ce au facut asta? None m-a facut pe mine sa ma deschid in fata lui, cum a facut si cu Bianca. (…) De ce incearca sa faca asa? Pentru ca e smecher si nu se gandeste ca suntem femei. Foarte urat din partea lui”, i-a dezvaluit Simina Ralucai.
loading...
„Astia nu se numesc barbati, uita-te cum am fost tratata eu luni intregi in emisiunea asta, ca ultimul jeg. Astia care sunt aici nu se numesc barbati, sunt aici doar pentru faima si sa se afirme. Pe Ricardo chiar il vad. Si pe Adrian, care isi doreste sa fie cu Larisa. Pe restul nu ii vad. Nu ai de ce sa plangi pentru un om. Ei te-au pierdut pe tine, nu tu pe ei”, a spus Raluca.
„Ce nesimtiti. Nu ma gandeam ca o sa faca. Cel putin None nu. Andy da, se vede pe el, ce a facut cu Roxy”, a precizat Simina.
„Nu-mi doream cu Andy, cu None da, recunosc ca am vrut sa-l cunosc. Cum a facut si cu Bianca, se apropie de tine sa afle chestii despre tine si pe urma gata, sa arate mesajele. Vreau sa plec acasa”, i-a transmis Simina lui Mary.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro