Tatuajul secret al lui Andy de la Puterea Dragostei!

Andy si Roxana au facut un cuplu, fanii sustinand ca ei seamana foarte bine si fizic.

Pe langa asemanarea fizica, Andy si Roxana au si o pasiune comuna, cea pentru tatuaje. Daca, in casa baietilor sunt mai multi conurenti plini de tatuaje, in cea a fetelor, Roxana este clar cea mai tatuata.

Putini sunt insa cei care au observant ca de putin timp, Andy are un tatuaj nou. Este vorba despre o cruce pe gat. Tatuajul este realizat in Turcia si este ”copiat” dupa unul al Roxanei. Numai ca desenul brunetei este pe picior, intr-un loc pe care putini l-au vazut pana acum, de cand ea se afla in casa de la Puterea Dragostei. Tatuajul se vede clar intr-o poza mai veche a Roxanei, in care aceasta apare in costum de baie.

Ceea ce este interesant este faptul ca tatuajul-cruce a aparut pe gatul lui Andy exact dupe scandalul dintre Roxana si Simina, mai exact atunci cand cei doi au hotarat sa se desparta. Nu se stie daca este vorba despre un tatuaj permanent sau unul temporar, asta vom afla in perioada urmatoare.

loading...
Andy si Roxana au format un cuplu timp de mai multe saptamani si totul parea a fi perfect intre cei doi indragostiti. Pana cand, Simina a aruncat bomba! Aceasta a spus ca Roxana vorbeste pe telefon si cu alti baieti. A dat si exemplul lui Alexander, un concurent de la Puterea Dragostei Grecia, cu care Roxana s-a intalnit pe holuri, a facut schimb de numere de telefon si apoi au vorbit ore intregi. Dupa dezvaluirile facute de Simina, Andy a hotarat sa se desparta de Roxana, cu care facea un cuplu inca de la venirea lui in casa de la Puterea Dragostei. Insa, se pare ca atractia dintre cei doi este mai mare decat orice, iar in ultimele zile Roxana si Andy se apropie din nou, asa ca este foarte posibil sa faca din nou un cuplu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro