Temerea pe care o avea Rona Hartner s-a adeverit!

Rona Hartner a fost externata si a dezvaluit care era starea ei de sanatat, ce a spus doctorul si cum se simte dupa externare.

Rona Hartner a ajuns la spital dupa ce a acuzat stari de rau, iar mdicii i-au dat vesta ca are o tumoare pe colon si trebuie operata. Actrita a fost externata marti, 5 martie, si se simte foarte bine.

„Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar si oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sambata s-a schimbat totul pentru ca am vorbit cu oamenii si s-au rugat pentru mine. Am fost purtata de Dumnezeu, de Maica Domnului si de rugaciunile voastre. Mai vin diseara la spital, iar joi ma externez definitiv.

Acum merg la Scena Misterelor. Ma simt foarte bine, de duminica mi-au spus ca pot sa plec. Lunea viitoare imi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament post operatoriu. Era cancer, dar doctorul a taiat ce trebuie. I-am spus Lui Dumnezeu, daca tu vrei sa mai traiesc iau viata ca un cadou, daca nu iti ofer tie meritele vietii. Am oferit si viata si moartea. Dumnezeu a vrut sa nu am nicio durere dupa operatie. O sa fiu mai putin perfectionista, o sa plang mai putin si nu o sa ma mai necajesc si nu-mi mai este frica de nimic”, a declarat Rona Hartner intr-un intviu, relateaza SpyNews.

loading...
”Se simtea ceva mai rau de cateva saptamani. Se simtea obosita. La analize nu mai iesea nimic care sa zica ca e grav. Pe masura ce trecea ziele, starea ei se inrautatea si am decis sa mergem la spital. Au facut analize si au detectat o tumoare. Cand o persoana draga trece prin asa ceva, te doare sufletul”, a spus Herve.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro