ULTIMELE IMAGINI CU ZINA DUMITRESCU DE LA AZIL

Zina Dumitrescu are probleme grave de sanatate si, din nefericire, pare a se stinge incetul cu incetul. Toti cei care o cunosc si care i-au apreciat munca de-a lungul timpului sunt alaturi de in aceasta perioada extrem de dificila.

Invitata la emisiunea „Refresh by Oana Turcu” – la Antena Stars – , Zina Dumitrescu a vorbit deschis despre evenimentele care i-au marcat viata. Intrebata ce ar face daca ar putea da timpul inapoi, pentru a o lua de la capat, Zina Dumitrescu a marturisit ca ”as face tot ce am facut, pentru ca nu regret nimic din ce am facut. Nimic!”

Intrebata de Oana Turcu ce sfaturi ar da persoanelor de peste 40 de ani, pentru ca acestia sa aiba parte de o viata frumoasa, „mama Zina” spune, emotionata: „Sa faceti ceea ce simtiti si sa fiti foarte naturali. Daca vrei, poti. Insa nu orice, ci lucruri normale. Si sa tii cont sa nu ii jignesti pe cei din jur”, afirma ”Mama Zina”, preluata si de spynews.ro.
loading...
De cateva saptamani bune, doctorii ii fac periodic perfuzii Zinei Dumitrescu si i-au prescris vitamine. Ion Cassian deja a luat legatura cu cei de la cimitir sa pregateasca locul de veci, anunta libertatea.ro.
“In ultima perioada, a slabit destul de mult, in jur de 10 kilograme. La ora actuala, dansa mananca cam jumatate sau sunt zile in care mananca si mai putin decat o jumatate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mancare a dansei, precum si dorinta ei de a manca nu mai este la fel de mare cum era acum doua-trei luni. In continuare, noi suntem alaturi de dansa si vrem sa facem sa fie bine, dar nu vrea. E o perioada mai grea pentru dansa si refuza”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casa Zinei Dumitrescu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro