VALENTINA PELINEL A NASCUT! CRISTI BORCEA, DE 9 ORI TATIC

Astazi, pe 1 martie 2019, Valentina Pelinel a primit cele mai frumoase martisoare din viata ei. Vedeta a nascut gemenele pe care le are cu sotul ei, au declarat surse din spitalul ales de mamica. Odata cu venirea pe lume a micutelor, Cristi Borcea a devenit a opta, respectiv a noua oara tatic.

In varsta de 38 de ani, Valentina Peline a nascut gemene azi, in prima zi de primavara din punct de vedere calendaristic. Vestea fericita a venit din partea unor surse din unitatea spitaliceasca unde s-au petrecut minunile, care au oferit informatia. Micutele printese pe care i le-a daruit lui Cristi Borcea au venit pe lume intr-o clinica privata din Bucuresti. Vedeta mai are un copil cu Cristi Borcea: Milan are 2 ani si opt luni.

Fostul actionar de la Dinamo are noua copii cu femeile care i-au devenit sotii. In iulie 2015, Alina, partenera de viata de atunci a lui Cristi Borcea, i-a facut o fetita, al doilea copil al cuplului. El a mai fost casatorit cu Mihaela Borcea din 1988 si pana in 2011, cu care are trei copii.
loading...
“(…) Maria o sa fie un nume, evident si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria. (…). Aveam doua patuturi de la sora mea care are tot gemene. A aparut o ocazie, mi-a placut un proiect si o sa transform camera intr-una de printese”, a declarat Valentina Pelinel in urma cu cateva saptamani intr-o emisiune de la Antena Stars.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit sotia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua in care a avut loc cununia civila s-a aflat si ca vedeta este insarcinata cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 in Budapesta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro