Vesti BOMBA pentru Madalin None de la Puterea Dragostei!

None de la Puterea Dragostei se indragosteste nebuneste! Are sanse sa inceapa relatia vietii lui!

None a fost eliminat de la Puterea Dragostei, dupa ce in gala de sambata trecuta le-a cerut colegilor lui sa-l voteze. Chiar inainte de a pleca le-a spus celor din casa ca el spera sa se intoarca, atunci cand simte ca este momentul si dupa ce se linisteste. Apoi, pe contul sau de socializare a transmis un mesaj prin care si-a justificat decizia in fata celor care il sustin.

„Am ales…si mi-am dorit sa fiu eliminat pentru ca intradevar aveam nevoie sa ajung acasa! In primul rand pentru a rezolva o problema de sanatate pe care am descoperit-o acum 2 ani. Eu am dorit sa ajung din decembrie macar 2 sapt la medic dar nu am reusit. In al doilea rand aveam nevoie de putina odihna si alimentatia noastra romaneasca. Dorul de casa isi spusese cuvantul oricum. Eu am fost eliminat pentru ca mi-am dorit eu, si ma voi intoarce inapoi tot cand imi doresc eu!”

Eu sunt Nonisorul vostru…sunt cuvantul vostru si imaginea voastra in aceasta competitie. M-ati ales pe mine pentru ca va regasiti in mine. NU AM SA VA DEZAMAGESC,voi revenii in forta…POWER pentru ca altfel noi nu stim. Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi…sunteti cel mai minunat grup. Nu suntem cei mai multi…cum am spus de multe ori…dar suntem minunati! Si asta am descoperit si acasa cand am ajuns…ce inseamna sa fii iubit cu adevarat. Va iubesc si va respect! Promit ca ma reintorc cu ajutorul vostru…nu razbunare, nu circ, nu strategii, nu mila!”, a transmis Madalin None pe contul sau de Facebook.

loading...
Ei bine, indragitul fost concurent de la Puterea Dragostei are parte si de niste vesti bune, dupa o perioada mai dificila. Astrologii sustin ca barbatii nascuti in zodia Scorpion, care nu au o relatie stabila, se vor indragosti nebuneste spre finalul lunii martie. Mai mult decat atat, specialistii in zodii spun ca femeia care il va cuceri pe Scorpion nu este neaparat o cunostinta noua, ci poate fi o amica mai veche. Deci, dragi „Nonisori”, sunt sanse ca domnisoara cu pricina sa fie, in cazul acesta, chiar Simina…
”As reveni in casa pentru Simina. Sa o cunosc, sa vad daca poate sa fie ceva intre noi. Ea mi-a dat mesaj si mi-a spus ca ii e dor de mine. Mi-a spus ca doreste sa ma reintorc pentru ea. Simina ar fi motivul pentru care m-as intoarce la Puterea Dragostei”, a spus None cand a decis sa plece de la emisiunea matrimoniala a momentului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro