Adriana Bahmuteanu da detalii dupa ce instanta a stabilit ca baietii ei vor locui la Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu a dat detalii despre situatia copiilor sai dupa ce instanta a deci ca baietii sa locuiasca impreuna cu tatal lor, omul de afaceri Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu are doi copii, Maximus si Eduard. Baietii sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuteanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoana.

In urma procesului pe care l-a avut cu fostul ei partener de viata, Adriana Bahmuteanu nu mai are dreptul sa-i tina la ea acasa pe cei doi copii. Instanta de judecata a decis stabilirea domiciliului acestora la tata, asa cum ceruse Silviu Prigoana. Insa, custodia asupra celor doi copii ramane in continuare comuna. Despre situatia celor doi baieti ai sai a oferit detalii Adriana Bahmuteanu intr-o postare pe care a facut-o pe contul sau de Facebook. „Provizoriu, deocamdata copiii raman la tatal lor, ceea ce ma bucura fiindca timp de 4 ani relatia tata-fii n-a fost cea mai apropiata, ba din contra. Din septembrie pana la finele lui decembrie anul trecut tatal a refuzat sa ii vada sau sa ii primeasca la el in casa. Acum ii vrea!!! Cred ca puteam rezolva problema asta si fara tribunal, adica ar fi putut sa ma sune sau sa vina sa isi ia copiii, daca dorea. Dar n-a venit!
loading...
Ma gandesc ca intr-un fel, am si eu nevoie de o pauza dupa 4 ani. Am nevoie de timp pentru mine de recuperare post operatorie si, in general, copiii au si mama si tata si e cazul sa mai ocupe si tatal de ei. Mai mult, s-au facut mari si vor haine scumpe, adidasi de firma, computere performante si in general cat tot ce isi doresc doi pustani pasionati de tehnologie. Imi doresc din suflet sa se opreasca tot acest razboi si ii rog pe toti colegii din presa ca, pana la o decizie definitiva a instantei, sa se documenteze inainte sa scrie. Sa dea macar un telefon sa intrebe si sa nu mai publice stiri false. Imi iubesc copiii si i-am crescut singura 4 ani, insa ma simt total depasita financiar de pretentiile lor. In plus, i-am incurajat intotdeauna sa isi iubeasca tatal, care a divortat doar de mine, nu si de copiii nostri”, a explicat vedeta de televiziune.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro