Alex Bodi e socat ca romanii plang dupa incendiul de la Notre-Dame

Prietenii iubitului Biancai Dragusanu au aflat ca Alex Bodi e socat ca romanii plang dupa incendiul de la Notre-Dame.

Nu mai e un secret ca Alex Bodi e socat ca romanii plang dupa incendiul de la Notre-Dame. Iubitul Biancai Dragusanu a postat un mesaj vehemnt dupa ce a vazut ca, pe site-urile de socializare, romanii se declara afectati de incendiul care a izbucnit luni seara, la Catedrala Notre-Dame. Turla principala si acoperisul s-au prabusit. Flacarile au izbucnit in partea superioara a constructiei istorice, unde se efectueaza lucrari de renovare, si s-au extins rapid.

‘’Sunt socat de toti romanii care plang Catedrala de la Notre Dame! Da, e un lucru trist, tragic chiar au “disparut” sute de ani de istorie, nu zice nimeni sa nu-ti para rau!!! Va puneti toti poze si jeliti Parisul! Dar ce se intampla la noi in tara nu mai jeliti?”, a scris Alex Bodi.
loading...
E clar ca Alex Bodi e socat ca romanii plang dupa incendiul de la Notre-Dame. “Cand cad spitalele si nu le reface nimeni, cand cladiri de pe vremea lui Ceausescu se darama sub ochii nostri, cand casele memoriale ale poetilor si ale personalitatilor patriei noastre sunt distruse si nu face nimeni nimic? Acolo nu mai postati si plangeti? Plange Europa pentru noi cumva? Ar fi bine daca am fi asa “uniti” pentru Romania in primul rand …apoi pentru altii!”, a incheiat Alex Bodi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro