Andreea Mantea s-a logodit? Cum a aparut in emisiune!

Andreea Mantea si-a uimit astazi toti fanii. Cum a aparut la Puterea dragostei, dar si ce mesaj a scris inainte de a intra in emisiune, fanii sai se bucura extrem de tare.

Andreea Mantea se afla in Turcia de cateva luni, acolo unde prezinta „Puterea dragostei”. Prezentatoarea s-a dat de gol astazi, cu privire la viata sa personala.

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu o jumatate de avocado, care avea forma unei inimi. De ani de zile, prezentatoarea TV cauta in natura forma de inima, iar astazi a gasit-o in acest fruct si a imortalizat momentul.

Aceasta nu s-a abtinut, iar astazi le-a facut o dezvaluire de zile mari fanilor sai.

loading...
„Mai bine ti-ai gasi si tu jumatatea. Nu de alta, dar vezi numai imimi de o perioada si parca nu-ti sta bine singura”, i-a scris un fan, iar raspunsul vedetei nu a intarziat prea mult.

„Inimile le pozez de cativa ani si chiar daca mi-am gasit jumatatea de ceva timp, tot o sa le postez”, a scris Andreea Mantea in dreptul fotografiei. Aceasta nu a detaliat acest subiect, insa se pare ca soarele a rasarit si pe strada sa, dupa ultima relatie cunoscuta de public, cu tatal copilului sau, Cristian Mitrea.

„Ce dragut, meriti tot ce e mai bun / Cine e jumatatea? / Ma bucur pentru ea, daca e adevarat, merita sa fie fericita”, i-au transmis fanii Andreei.

De altfel, de ceva timp, Andreea etaleaza un inel pe degetul inelar al mainii stangi, iar lumea se intreaba daca nu cumva prezentatoarea de la „Puterea dragostei” nu a fost cumva ceruta de sotie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro