Brigitte Sfat si Florin Pastrama, escapada la Venetia

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au plecat din Romania.

La scurt timp dupa ce si-au facut publica relatia amoroasa care a inceput in timpul filmarilor la un reality-show si dupa ce s-ar fi logodit si in biserica, pentru a nu mai trai in pacat, Brigitte Sfat si iubitul ei, varul Ralucai Pastrama, si-au programat o scurta vacanta in afara tarii.

Pentru escapada lor romantica, bruneta Brigitte si Florin Pastrama au ales sa mearga in Italia, Venetia mai precis.

Fericiti si zambitori, indragostiti pana peste cap, fosta sotie a lui Ilie Nastase si noul partener de viata, musculosul Pastrama s-au pozat pe strazile din Venetia.

loading...
Brigitte Sfat si Florin Pastrama au fost surprinsi in ipostaze romantice, asta desi bruneta iti lasase acasa iubitul. Fara sa se fereasca de camerele de filmat, Brigitte a marturisit ca s-a indragostit de Florin Pastrama. Pe de alta parte, desi barbatul pare incantat de relatia cu fosta nevasta a lui Ilie Nastase, le declara fetelor, adica Otnielei si Otiliei Bilionera, ca doar Brigitte sare pe el, dar el nu o iubeste.
La un moment dat, razand, Florin Pastrama le spune celor doua fete: ”Mai tineti minte ce mi-a transmis mama: sa vin insurat de aici”. Auzind Otilia despre intentiile lui Pastrama a izbucnit in ras: ”Dar, daca o vede ma-ta pe Brigitte, face infarct. Vrea si ea una tanara, fara copii. Dupa ce iesi de aici sa te duci sa o pregatesti inainte sa fie difuzata emisiunea si sa vada imaginile cu tine si cu Brigitte. Nu de alta, dar sa o linistesti”, a spus Otilia Bilionera razand in hohote.

Initial, cand a intrat in emisiune, Florin Pastrama a pus ochii pe Otniela, careia i-a facut nenumarate declaratii de dragoste. Frumoasa blonda nu a raspuns insa gesturilor lui Pastrama, asa ca acesta s-a reorientat. Si a ajuns in bratele lui Brigitte Sfat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro