Carmen de la Salciua, anunt soc! De ce a ajuns sa isi vanda hainele

Carmen de la Salciua a luat, de curand, o decizie cat se poate de dura cu privire la hainele pe care le are stivuite prin dulapuri: le vinde. Evident, motivul a fost explicat chiar de ea, cu atat mai mult cu cat toata lumea se intreba ce sta in spatele deciziei pe care a luat-o cea mai wow cantareata de muzica populara.

”Marea mea slabiciune sunt hainele. Cumpar extrem de multe, cand intru in magazin cheltuiesc cu nemiluita”, recunoaste vedeta muzicii populare si de petrecere. ”Dulapurile mele sunt pline, am haine nenumarate. Cred ca am cheltuit, pana acum, mai mult pe haine decat pe masina pe care o am. Cea mai scumpa haina este un sacou, facut de o firma celebra, am platit pe el cateva mii de euro”, ne-a spus, in exclusivitate, Carmen de la Salciua.

Asa ca, acum, cea mai wow artista de muzica populara a decis sa le vanda. ”Sunt dulapurile pline! Detalii pentru pret, in privat”, a anuntat Carmen de la Salciua pe contul ei de socializare. Iar acolo, ”aroganta” artistei s-a lovit de zeci, chiar sute de mesaje, care mai de care mai ”nervoase”, cu totii incercand sa afle daca, de fapt, a ajuns la ”fundul sacului” din punct de vedere financiar, mai ales ca preturile la care vinde hainele sunt piperate.

Cu toate acestea, ne-au explicat persoane apropiate vedetei, Carmen de la Salciua cere preturi apropiate de cele la care a cumparat respectivele tinute dintr-un singur motiv. Astfel, hainele au fost purtate foarte putin, unele chiar deloc. ”Carmen de la Salciua merge la fiecare eveniment pe care il are in tinute diferite, nu poarta de mai multe ori o haina. E obiceiul ei, de aceea are dulapurile pline ochi de tinute. In plus, cheltuieste mult pe ele, asa ca, normal, vrea sa isi mai scoata din cheltuielile uriase pe care le are”, ne-a spus sursa citata.

loading...
Chiar daca, de-a lungul ultimelor luni au evitat sa se afiseze impreuna, mai ales ca artista trece printr-un divort dificil de Culita Sterp, Carmen de la Salciua si Cosmin au decis sa nu se mai ascunda. Astfel, acum ceva vreme, cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana in timp ce se intorceau de la aeroport dupa ce, probabil impreuna, au petrecut cateva zile departe de nebunia si de stresul pe care il are cea mai senzuala cantareata din muzica populara din cauza divortului de Culita Sterp. ”Dupa ce m-am despartit de Culita Sterp, dupa cateva luni, am inceput o relatie. El, mai intai, mi-a fost amic, ma consola. E bland, e bun si mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adica liniste, bucuria de a avea un sprijin adevarat langa mine. El nu vrea sa profite nicio secunda de mine, prefera sa fie discret, nu vrea sa se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afisam, preferam sa ne traim, in liniste povestea”, ne-a spus, in exclusivitate, Carmen de la Salciua despre barbatul care l-a inlocuit pe Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro