Ce a eliminat Carmen Harra din meniul ei

De peste 20 de ani, Carmen Harra a ales sa scoata carmea din alimentatia ei. vedeta a explicat si motivul pentru care a ales sa renunte la acest aliment.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, vizionara Carmen Harra a explicat cum arata meniul ei. Vedeta a tinut sa mentioneze ca nu mai consuma carne de peste 20 de ani. „Eu am renuntat la carne de foarte multi ani de zile, deci nu mananc carne de vita si de porc de peste 20 si ceva de ani. Nu mananc carne, in general, dintr-o convingere a mea. Carnea provine de la un animal care a fost omorat, deci luam un corp mort si il punem intr-un corp viu! Asta este parerea mea, sunt parerile mele, convingerile mele, mentale, emotionale. Si cu toate astea traim intr-o lume in care oamenii sunt carnivori.

Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa renunte la carne, dar eu personal am renuntat si ma simt foarte bine fara ea. Sunt mare amatoare, cand vin in Romania, de iahnie de fasole, de cartofi in toate felurile, toate legumele, cum le fac romanii nu le face nimeni mai bine. Mananc sarmalele de post, imi plac la nebunie, toata mancarea romaneasca daca este facuta fara carne, pe vegetal, cu mare bucurie. Avem bunatatile noastre. Stau departe de zahar, nu este bun in general pentru organism, sub nicio forma, dar avem zaharul natural care este in fructe, recomandat pentru organism. Eu am un intreg protocol de cum sa ne tratam organismul in mod natural. Natura ne-a dat tot ce vrem noi in jurul nostru ca sa ne vindecam! Eu ma vindec cu muzica, eu vorbesc cu copacii, am in gradina mea niste copaci care sunt cei mai buni prieteni ai mei, cu care stau de vorba. Tuturor le spun ce relatie de prietenie am eu cu natura din jurul meu”, a declarat Carmen Harra. Intrebata cum se mentine in forma, Carmen Harra a raspuns: „La 64 de ani eu ma simt poate ca la 46 de ani sau la 36 de ani. Eu cred in varsta energetica, nu stau in varsta cronologica. Sunt absolut convinsa ca noi putem sa traim foarte mult in viitor si sa aratam extraordinar chiar si la varsta de 80-90 de ani. Sunt foarte fericita ca noi putem sa ne mentinem in forma tonusul daca traim o viata moderata, o viata in liniste, in echilibru sufletesc.
loading...
Astea sunt secretele tineretii, sa fim impaciuitori, sa ne iertam, sa-i iertam pe cei din jur, sa nu avem conflict cu noi, sa nu avem conflicte cu lumea exterioara si atunci fenomenul de imbatranire este foarte lent. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii. Asadar nu este niciun secret…Sufletul este intotdeauna tanar!”.

Carmen Harra s-a facut remarcata in Romania ca artista. Ulterior, vedeta a ales sa se stabileasca in America, acolo unde si-a schimbat cariera, oferind consultanta. De asemenea, vedeta a publicat numeroase carti, care s-au tradus in mai multe limbi.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro