Ce a postat Simina pe net, dupa scandalul cu Alex de la Puterea Dragostei!

Simina si Alex s-au impacat dupa cearta in care a fost implicat si Jador de la Puterea Dragostei! Iata ce a scris bruneta pe net.

Astazi, o ”rafuiala” de cuvinte a avut loc intre Simina si Alex Zanoaga, iar subiectul de discutie a fost chiar fostul prieten al brunetei, si anume Jador. Dupa ce si-au impartit vorbe grele in emisiunea Puterea Dragostei, Simina a postat pe contul ei de instagram o imagine alaturi de Alex si un mesaj!

”Pentru ca noi am ales sa ne iubim”, a scris Simina in dreptul imaginii in care apare alaturi de iubitul ei, Alex Zanoaga. Mai mult decat atat, Simina si Alex Zanoaga au ales sa se imbrace identic!
loading...
Evident, internautii au reactionat si ei imediat: ”Tot Jador ramane forta”, ”Intre tine si Jador e chimie, aici nu vad nimic”, ”Mai bine nu alegeati sa va iubiti ????? Nu stiu ce poti vedea la baiatul asta (un insuportabil, un gelos si etc ). Mai bine ti-ai gasi pe altcineva”, ”Era perfecta poza daca era Jador in locul lui Alex”, ”Se vede ca inca mai e ceva intre tine si Jador chiar daca tu nu vrei sa accepti, asta se vede si tu stii bine .. imi pare rau ca nu ai curaj sa iti accepti sentimentele pe care inca le ai fata de Jador ..! Si plus de asta te potrivesti mult mai bine cu Jador decat cu Alex”, sunt doar o parte din mesajele primite.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro