Ce a scris Magda Ciumac pe coroana de flori a mamei sale.

Magda Ciumac este in doliu, dupa ce mama ei a trecut in nefiinta. Iata ce a scris pe coroana de flori.

Magda Ciumac este in doliu. Astazi, vedeta si-a inmormantat mama. Fosta sotie a lui Tolea Ciumac trece prin cele mai grele momente din viata sa. Mama Magdei Ciumac a pierdut lupta cu o boala nemiloasa, si anume cancerul.

Pe retelele de socializare, Magda Ciumac a notat un mesaj dureros: “Ramas bun… MAMA! Ai plecat dintre noi, dupa 11 luni de chin si durere de nedescris (cancerul acesta nemilos)! Ai lasat in urma ta multa lume care te-a iubit, 5 copii si un sot! Parca ai ales ziua! Ai murit in 8 aprilie… si azi, 10 aprilie, te conducem pe ultimul tau drum de ziua lui tata! Te vom purta vesnic in sufletele si amintirea noastra! Sa-ti fie drumul lin, fara griji, fara dureri si chin! Sa te odihnesti linistita! Noi, toti cei 5 copii ai tai, o sa fim cei care ne-ai educat, indrumat si vom fi la fel de buni ca si pana acum! Nu te vom dezamagi! Vei ramane ingerul nostru bun si frumos! Drum lin, frumoasa mama!!!!”.
loading...
Magda Ciumac a postat, langa mesajul sfasietor, si o imagine in care apare coroana cu flori. Mesajul care apare pe coroana este: “Vesnic vie in sufletul si amintirea noastra. Fiica Margareta si Sasha”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro