Ce mama tanara are Raffa!

Raffa a intrat in casa „Puterea dragostei” hotarat sa isi gaseasca jumatatea potrivita.

Inca de cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Raffa s-a remarcat ca fiind un baiat echilibrat, ambitios si extrem de hotarat in a-si gasi perechea.

Desi initial marturisise ca cea care i-a atras atentia a fost Bianca, ulterior Raffa s-a reorientat catre Mary, la care a admirat felul ei de a fi, foarte direct, dar si faptul ca este o femeie pasionala si atragatoare.

Cei doi au continuat sa se apropie si sa se cunoasca mai bine insa nu au deliberat inca daca formeaza sau nu un adevarat cuplu.
In ciuda imaginii sale de baiat echilibrat, Raffa a cedat nervos de cateva ori, in casa „Puterea dragostei”. Acesta si-a manifestat gelozia fata de Mary, atunci cand Bogdan si Alexandru au dansat lasciv pentru ea si un alt episod in care a reactionat sub impulsul nervilor, a fost in timpul unei dispute cu Adrian.

loading...
„De unii sunt judecat doar pentru ca am curajul sa fiu sincer sa nu barfesc sa spun totul in fata, dar pe mine mesajele urate ma fac mai puternic! De unii sunt judecat doar pentru ca am curajul sa fiu sincer sa nu barfesc sa spun totul in fata, dar pe mine mesajele urate ma fac mai puternic!”, a spus Raffa.
Raffa a castigat admiratia publicului atat prin atitudinea sa adoptata in casa „Puterea dragostei” cat si prin faptul ca a dezvaluit pe contul lui de socializare ce meserie demna de aprecieri are. Tanarul este copilot in cadrul unei companii aeriene si a recunoscut ca adora ceea ce face.

Raffa se mandreste cu mama sa si nu s-a sfiit sa posteze imagini cu aceasta si sa arate tuturor ce relatie frumoasa mama-fiu au.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro