Dezvaluiri socante de pe patul de spital despre Borcea!

Cristi Borcea a ajuns, luni seara, de urgenta la Spitalul Floreasca!

Cristi Borcea a ajuns luni seara, in jurul orelor 23:00, de urgenta la Spitalul Floreasca. Fostul sef dinamovist, aflat de cateva luini bune dupa gratii la Penitenciarul Jilava, a fost internetat la sectia de cardiologie vasculara si pus imediat pe un tratament de specialitate.

Nu este pentru prima data cand Borcea ajunge pe mainile doctorilor cardiologi! In urma cu sapte ani, omul de afaceri a suferit o interventie chirurgicasa pe cord, iar putin mai tarziu, i s-au montat si doua stenturi, pentru o mai buna circulatie a sangelui pe artere. ”Toate interventiile au fost reusite, el se simte bine”, au povestit surse medicale la vremea respective.
loading...
Pe de alta parte, conditiile in care ex-actionarul ”cainilor rosii” traieste acum in inchisoare si-au pus iar amprente asupra sanatatii, astfel ca, in aceste momente, Cristi Borcea are iar probleme cu inima! Persoane apropiate barbatului au facut dezvaluri in premiera pentru legate de ultima internare a afaceristului! ”Se simtea foarte rau in celula, asa ca, imediat, a fost dus la investigatii la clinica penitenciarului!Dupa primele analize insa, s-a ajuns la concluzia ca el trebuie transportat la Floreasca! Starea lui era delicata si nu s-a riscat nimic. Putea face oricand un preinfarct si situatia s-ar fi complicat! Bine ca s-a ajuns la timp la spital si Borcea a intrat sub observatia specialistilor! Este tinut acum sub observatie, monitorizat permanent si pus pe o medicamentatie corespunzatoare”, au povestit apropiatii lui Borcea!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro