Ilie Nastase se insoara cu Ioana pe 17 august.

Ilie Nastase se pregateste de a cincea nunta, la aproape 6 ani de la precedentul moment cand si-a dus aleasa, Brigitte Sfat, la altar. Doar ca evenimentul monden nu va avea loc la data stabilita initial, 8 august, ci cateva zile mai tarziu.

”Pe 8 august 2018 ne-am intalnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom casatori”, spunea Ioana, nu cu mult timp in urma. Ca sa evite postul, cei doi au decis sa decaleze distractia. Telekom Sport sustine ca data nuntii lui Ilie Nastase este 17 august, iar petrecerea va avea loc la luxosul complex de apartamente ”Caelia” din Mamaia.

Este un complex in care chiar fostul mare jucator de tenis detine un apartament cu vedere la mare. ”Nasty” va fi cununat de familia Paunescu, Viorel si sotia lui.
loading...
Cel care detine plaja ”Caelia” este fostul fotbalist Ciprian Marica, patronul clubului Farul Constanta, din Liga 2. ”Eu ma vad aproape zilnic cu Ilie, dar nu am discutat inca pe tema acestui eveniment. Ilie este un fenomen. Este fabulos. Asa ca nu ma vor surprinde cererile lui”, a precizat Ciprian Marica pentru telekomsport.ro.
Ilie, care si-a mutat domiciliul in Constanta, si-ar dori ca toti invitatii sa vina imbracati in tinute de culoare alba. Printre invitati se afla nume top din sportul romanesc, precum Simona Halep, Ion Tiriac, Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gica Hagi, Ioan Becali, Gigi Becali, Nadia Comaneci, Camelia Potec si Florin Segarceanu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro