Jador a fost cerut in casatorie de o bruneta care seamana cu…Simina!

Jador, cerut in casatorie de o bruneta care seamana cu Simina! Propunerea ei pentru artist e uluitoare!

Jador si Simina au decis sa puna punct relatiei lor in urma cu trei saptamani, dupa mai multe certuri aprinse. Chiar daca nu mai este iubitul frumoasei brunete, artistul ne-a marturisit insa, imediat dupa despartire, ca o respecta in continuare si ca va fi alaturi de ea, ca prieten.

„Poate ca multi nu stiu sau nu cred ca intre mine si Simina sunt sentimente adevarate. Noi, ca pereche, nu am trait doar ce s-a vazut in fata televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversatii telefonice de cand am iesit eu din casa, am ras, ne-am facut confidente, ne-am sfatuit reciproc, ne-am incurajat…Din pacate insa, desi am zis ca nu vom apleca urechea la barfe si rautati, intre noi a incoltit neincrederea, a aparut gelozia… Eu tin la Simina, o respect si ii apreciez principiile. Este o femeie de calitate si vreau sa stie ca sunt mereu la doar un telefon distanta daca are nevoie de mine. Ne-am despartit, este adevarat, dar am ramas in relatii bune si cine stie ce se va intampla? Nu stiu daca mai sunt sanse de impacare… Dar niciodata sa nu spui niciodata”, a spus Jador acum trei saptamani.

Ei bine, viata merge inainte… Jador are concerte si un succes din ce in ce mai mare pe piata muzicala, iar Simina s-a indragostit din nou si formeaza un cuplu cu Alex Zanoaga.

loading...
Contactat de reporteri si intrebat ce parere are despre noul cuplu, artistul nu a parut deloc afectat de relatia Siminei.

„Noi ne-am despartit si e normal ca fiecare sa-si vada de viata lui. Eu sunt foarte multumit de modul in care evolueaza cariera mea, iar lor ce sa le spun? Le doresc sa fie fericiti! In rest, nu mai am ce sa declar pe tema asta. E un capitol inchis”, a spus Jador.

Jador, cerut in casatorie de o bruneta care seamana cu Simina! „As vrea sa fii sotul meu si nu glumesc”
Multe dintre fanele solistului au fost extrem de incantate ca acesta este din nou singur si l-au asaltat pe instagram si pe facebook cu propuneri…de tot felul. Artistul primeste invitatii la suc, la club, la film, in parc si chiar…la domiciliu din partea unor urmase ale Evei mai indraznete.

La alt nivel a ajuns insa o domnisoara bruneta care, culmea, seamana destul de bine cu Simina. Tanara l-a cerut pe Jador in casatorie chiar inainte de ziua lui de nastere, desi nu l-a vazut decat la televizor.

„Mi-am dat seama de caracterul tau frumos cand te-am urmarit la „Puterea Dragostei”, dar si la „Teo Show”. Simina nu te merita! Ea era nehotarata si flirta cu toti barbatii din casa in timp ce tu ii dedicai piese si le spuneai ziaristilor cat de mult o respecti si o pretuiesti. Un barbat ca tine nu este pentru o femeie imatura care habar nu are ce inseamna sa ai principii. Eu nu sunt la fel de tanara ca Simina, am si un copil, dar pot sa-ti ofer loialitatea, fidelitatea si dragostea pe care le cauti. As vrea sa fii sotul meu si nu glumesc. Scrie-mi daca vrei sa ne cunoastem”, este unul dintre mesajele primite de cantaret de la o admiratoare.

Nu este insa singura cerere in casatorie, Jador avand foarte multe comentarii de acest gen de la sustinatoarele lui infocate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro