Jador de la ”Puterea Dragostei”, umilit de lautari pentru felul in care canta

Jador de la ”Puterea Dragostei” viseaza la o cariera in lumea manelelor, motiv pentru care, de fiecare data, incearca sa le arate tuturor ca se pricepe, cu adevarat, la muzica, el lansand, de altfel, si cateva melodii, de studio, dedicate show-ului fenoment in care concureaza si care, evident, s-au bucurat de un succes urias.

Cu toate acestea, lautarii mai vechi nu se pot abtine sa nu il ironizeze, la cel mai crunt mod cu putinta, pe Jador de la ”Puterea Dragostei”, iar un filmulet cu el, cantand, postat pe grupurile de specialitate a inflamat spiritele.

Usor obosit, semn ca actiunea se petrecea spre dimineata, intr-un club, Jador a simtit nevoia sa confiste microfonul si, acompaniat de o trupa, a inceput sa cante. Iar felul in care a cantat a fost unul care i-a atras suficiente ironii pentru a nu mai putea ”scoate capul afara” o buna bucata de vreme.

Astfel, Jador de la ”Puterea Dragostei”, imbracat lejer, a inceput sa cante, dar, pentru ca parea pus in incurcatura de cei din trupa, a cerut sa cante solo. Iar din acel moment, comentariile lautarilor care au observat felul in care canta concurentul d ela ”Puterea Dragostei” au devenit de-a dreptul savuroase. ”Jador vrea sa cante singur ca sa nu se vada ca nu poate tine ritmul”, ”A fost prea obosit pentru a mai canta cu talent”, ”Falseaza si e prea jos… Baietii de la orga au vrut sa il ajute, dar nu i-a lasat”, sunt doar cateva dintre comentariile facute pe grupurile de profil de pe Facebook, cele amabile, la adresa prestatiei pe care a avut-o concurentul de la ”Puterea Dragostei” care vrea sa dea lovitura si in lumea manelelor.

loading...
De altfel, de curand, intr-un interviu acordat reporterilor, Dani Mocanu a recunoscut ca si-ar dori sa intre in casa ”Puterea Dragostei” si ca nu se teme de concurenta lui Jador. ”Nu, nici nu vreau sa deschid subiectul despre altii. Cu mine nu exista concurenta cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus, increzator in sansele sale de a convinge fetele din casa ”Puterea Dragostei” ca este mult mai ”puternic” decat Jador.
Jador trece printr-o perioada destul de agitata din punct de vedere personal, cantaretul avand mai multe discutii aprinse cu Simina, fosta lui iubita, la Puterea Dragostei. Se vede limpede ca tinerii au conversatii de terminat si probleme nerezolvate, dar mai mult ca sigur vor reusi sa lamureasca totul in timp si cu…rabdare. Dincolo de sfera sentimentala insa, Jador este foarte fericit. Ultimul single al artistului, „Indiferenta ta”, lansat acum cateva zile, pe 13 aprilie, are deja aproape trei milioane de vizualizari si este, de doua zile, pe primul loc in „trending”.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro