Jador si Lavinia, un nou posibil cuplu la Puterea Dragostei!

Mary este de parere ca Jador si Lavinia se plac si ca este foarte posibil ca cei doi sa fie un nou cuplu in casa Puterea Dragostei.

„Intre Jador si Lavinia cred ca exista o chimie inca dinainte sa vina Jador, pentru ca ei au mai vorbit prin mesaje si se vede acolo putin, se tachineaza foarte mult si asteptam si noi… nu stiu”, a spus Mary in aceasta editie a show-ului Puterea Dragostei.

Jador si Lavinia s-au strans foarte romantic in brate in editia de azi a show-ului si chiar au parut ca s-au pupat pe gura.

Lavinia a fost in cochetari cu Hamude atunci cand a intrat in casa Puterea Dragostei, insa cei doi nu au format un cuplu.

loading...
De partea cealalta Jador a fost cu Simina, care acum formeaza un cuplu cu Alex Zanoaga. Dupa reintrarea in casa Puterea Dragostei, Jador si Simina s-au tot contrat, intervenind, desigur, si actualul iubit al Siminei, Alex Zanoaga.

Jador a recunoscut ca inca mai are sentimente pentru Simina, insa a spus ca el nu va mai forma un cuplu cu ea, indiferent ce ar fi, chiar daca ea s-ar desparti de Alex Zanoaga.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro