Plusica de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare!

Plusica si iubitul ei au facut un pas important in relatia lor. Fosta concurenta de la Puterea Dragoostei a dat vestea cea mare pe retelele de socializare si spune ca si-a gasit fericirea.

Raluca Marina a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei. Chiar si dupa ce a parasit competitia, ea ramas in atentia fanilor. Frumoasa blondina a castigat simpatia sutelor de mii de spectatori dupa ce s-a indragostit de Daniel si a recunoscut ce sentimente are pentru el. Desi in timpul show-ului au existat apropieri intre ei, concurentii nu au ajuns sa formeze un cuplu, oricat de mult si-ar fi dorit ea sa se intample asta.

Din fericire, dupa iesirea din casa Puterea Dragostei, Plusica si-a gasit fericirea in bratele unui tanar de varsta apropiata cu ea. Relatia lor este pe drumul cel bun, ea fiind nedespartita de Alin.

Recent, Plusica a fost criticata de fanii emisiunii, care cred ca ea inca il iubeste pe Daniel si ca povestea de iubire dintre ea si Alin nu este, de fapt, reala. Pentru a le da peste nas rautaciotilor, Raluca Marina a dat o veste neasteptata. Desi este intr-o relatie de mai putin de o luna, ea si cel care i-a furat inima locuiesc deja impreuna.

loading...
„Ce va mai place sa va dati cu parerea in necunostinta de cauza.. Daca faceam totul asa de fatada, mai stateam cu omul asta in aceeasi casa? (…) Nu inteleg de ce veniti la fiecare postare sa spuneti aceleasi lucruri. Ti-ai zis o datA parerea, gata, lasa-ne … Nu iti place, nu crezi, foarte bine… Nu avem nevoie de aprobari. Dar asa, dupa mintea ta, poti sta cu o persoana in casa non stop si sa nu existe cearta si nimic urat, daca el e de fatada?! Nimeni nu cred ca poate face asa ceva.. () Daca eu mi-am gasit fericirea in baiatul asta, poti macar, din respect pentru mine, sa nu stai sa comentezi aiurea”, i-a raspuns Plusica unei urmaritoarea careia nu ii vine sa creada ca l-a uitat atat de repede pe Daniel.

„Mi s-a intamplat ceva neasteptat. Nu imi doream o relatie, preferam sa ma concentrez pe altceva. Dar am intalnit un baiat care mi-a furat inima. Ne-am intalnit in club. Ne-am inteles din priviri”, a spus Raluca Marina la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro