Plusica se pregateste pentru Exatlon!

Plusica a marturisit la FanArena ca se pregateste pentru Exatlon. Sub indrumarea Marianei Nenu, Plusica spera sa ajunga la forma fizica adecvata pentru o astfel de competitie.

In emisiunea prezentata de Lili Sandu la Kanal D au fost difuzate imagini cu Plusica la sala, fosta concurenta de la show-ul „Puterea Dragostei” fiind pregatita de catre nimeni alta decat Razboinica Mariana Nenu.

Dupa ce Plusica a fost ironizata pe retelele de socializare de cativa fani ai show-ului „Puterea Dragostei” legat de kilogramele in plus, ea vrea sa le demonstreze tuturor ca poate sa ajunga la o forma fizica deosebita.

„Imi doresc foarte mult sa ajung si la Exatlon. V-am spus, m-am inscris”, a marturisit Plusica la FanArena. In emisiunea de aseara au aparut imagini cu Plusica pe banda, alergand, ea fiind incurajata de „antrenoarea” Marian Nenu. „Hai, ca se poate, bravo. Asta sa fie alergarea”, i-a spus Mariana Plusicai, in timp ce fosta concurenta de la „Puterea Dragostei” se afla pe banda.

loading...
„Am primit foarte multe comentarii care ma criticau pentru ca eram un pic mai grasuta. M-au afectat foarte tare. De la porecla mea, Plusica, am ajuns la Purcica, chestii care m-au demoralizat foarte tare. Ajungeam seara, citeam comentarii si plangeam. Le multumesc fetelor ca au fost langa mine. Am fost la un pas de depresie, e un complex. Cand am ajuns acolo eram ok, acolo nu stiu ce s-a intamplat, am mancat mai mult probabil”, a marturisit Plusica intr-un material difuzat la FanArena.
Plusica este foarte populara dupa aparitia la „Puterea Dragostei”. Toata lumea a apreciat devotamentul ei pentru Daniel, in ciuda faptului ca acesta nu nutrea sentimente atat de puternice pentru ea. In momentul in care Daniel a parasit casa „Puterea Dragostei”, Plusica a avut o criza de plans si nu a putut fi linistita nici macar de Daniel.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro