Puterea Dragostei: Raluca si-a facut bagajul si a plecat! Ricardo i-a dat papucii

Imagini din editia de maine a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

Imagini de senzatie din emisiunea Puterea Dragostei de maine! Spiritele se incing, iar Raluca isi face bagajele si pleaca!

Au fost difuzate imagini din editia de maine a emisiunii Puterea Dragostei. In promo-ul de la Kanal D se vede cum Ricardo face o criza de nervi si ii propune Ralucai sa se desparta. Mary si Raffa se cearta si ei din cauza unui numar de striptease facut de Bogdan Mocanu! Se ajunge la cuvinte grele si tipete!
loading...
Intra grecul Alexander in casa Puterea Dragostei? Andreea Mantea a vrut sa stie ce parere are Bogdan Mocanu daca Alexander va intra in emisiune pentru Roxana. In plus, prezentatoarea le-a spus fetelor ca trebuie sa se gandeasca ce baiat vor sa elimine din casa pentru a-i face loc grecului pentru care Roxana a avut o mare slabiciune.
Mary il scoate din sarite pe Raffa dupa ce se lasa atinsa de Bogdan Mocanu in timpul unui numar de striptease. Ricardo se supara si el foarte tare dupa ce vede ce se intampla in casa fetelor si face o criza de gelozie. Degeaba incearca Raluca sa-l impace, Ricardo e foarte suparat: „Ne despartim, gata! Am fost alaturi de tine mereu, tu asa imi multumesti? Nu tii la mine!” Cu lacrimi in ochi, Raluca isi face bagajele si pleaca din emisiune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro