Ricardo si Raluca de la „Puterea dragostei”, de mana in afara competitiei!

Raluca si Ricardo de la „Puterea dragostei” nu mai pot nega. Cum au fost surprinsi acestia in afara competitiei.

Raluca si Ricardo de la „Puterea dragostei” sunt la un pas de descalificare. Desi sustin ca nu s-au vazut in afara competitiei, asa cum prevede regulamentul concursului, imagini compromitatoare cu cei doi au aparut.

Cei doi concurenti din Casa Dragostei au fost surprinsi impreuna in Istanbul, iar fanii emisiunii s-au grabit sa imortalizeze momentul.

De cateva zile, cei doi neaga ca ar fi iesit in afara competitiei in oras, lucru interzis de regulament.

loading...
Roxana s-a contrat violent ieri cu Ricardo, acuzandu-l ca o minte in fata. Larisa si Adrian au ridicat mana, alaturi de Roxana, atunci cand Andreea Mantea i-a intrebat pe concurenti cine doreste ca Raluca si Ricardo sa fie descalificati.

Opiniile impotriva descalificarii au fost mai multe decat cele pentru. Ricardo a inceput sa o ironizeze pe Roxana, spunandu-i ca a refuzat-o la intalnire.

Relatia lui Ricardo si a Ralucai a fost pe muchie de cutit, atunci cand s-a aflat ca aceasta a facut o buna perioada de timp videochat.

Concurenta, care inainte sa fie cu Ricardo a fost cu Adrian, a recunoscut ca si-a castigat astfel banii si ca nu regreta decizia, deoarece a fost singura metoda pentru a se intretine in timpul facultatii.

Hamude le-a demonstrat baietilor ca el nu are nicio legatura cu imaginile cu Raluca aparute pe internet. El i-a dezvaluit lui Jador ca de cand a venit in casa Puterea Dragostei a stat in camera cu Ricardo si ca niciodata nu au avut vreo cearta, asa ca nu ar fi facut asa ceva.
„Eu de cand am venit in concursul asta stau cu baiatul asta (n.r.- Ricardo) in camera. Vorbesc strict de el, nu vorbesc cu Raluca. Bai, e un baiat, nu stiu cum sa-ti explic, bai, n-am avut un clinch cu el de cand am venit aici. Sa ne certam, sa avem discutii, sa ne deranjam prin camera etc. Ar fi fost urat fata de mine, ma, frate sa fac si chestia asta. Pe langa faptul ca o simt pe pielea mea”, i-a marturisit Hamude lui Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro